Löschung
Seite 2 von 4 Neuester Beitrag: 30.04.09 21:58 | ||||
Eröffnet am: | 28.04.09 05:23 | von: solocharley | Anzahl Beiträge: | 84 |
Neuester Beitrag: | 30.04.09 21:58 | von: finanzkrise08 | Leser gesamt: | 7.247 |
Forum: | Börse | Leser heute: | 11 | |
Bewertet mit: | ||||
Seite: < 1 | | 3 | 4 > |
bize yapilan haksizligi kendine yapilmis gibi gören her arkadasimi tebrik ve tesekkür ederim,baskilara yilmadan görüslerini yazan bütün arkadaslara bir kere daha helal olsun diyorum,helal olsun size
Tekrardan hosgeldin!!
Biz bizim hakkkimizda bir kelime iyi söz konusani unutmayiz unutturmayiz,admine attiginiz e-mailleri biliyorum,hepinize tesekkürlerimi sunarim,gösterdiginiz tepki gercekten takdire sayan
Tekraradan hosgeldin My_Dark
Beyler bu arada yine yaziyorum aman panik yapmayin
Sabir-sabir-sabir bu isin anahtari sabir
Bunlarin hepsi cikacak hemde pek yakinda yeter ki sabirli olun
Beceriksizlere üye oldugum zaman zarfinda hicbir kere bir uyari e-mailli almadim,uyari gönderdim dinlemediler diye acik acik yalan söylüyor,onun burayida takip ettigini adim gibi biliyorum,yaziklar olsun sana ama senin sakatligin kafanda diyorum
Hepiniz sahitsiniz boarddaki tartismaya herhangibir küfür icerikli bir kelime gecti mi?tabiki hayir
Arkadaslar sizden ricam basta dolby,cigoli,onur ve adini sayamadigim bütün arkadaslara pm yoluyla burda oldugumuzu bildirmeniz hatta fantaciga dahi bildirin o dahi gelsin yeterki Gs world yaptigi haksizligin bir nebze farkina varabilsin
Hepinizi bekliyorum
icap ederse solo nun yazdigini kopyalayarak beceriksizlere koyabilirim, ok derse
Ben 2,5 senedir sadece beceriksizler boardunun banka-borsa yatirim bölümünü kullandim,bunun icinde saolsun ancak kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin bu kafayla bordda insan birakmaz
Serkan52 senden ricam dolby´e ve diger arkadaslari nerde oldugumuz pm´ler yoluyla bildirmen,aciktan yazma senide yasaklar yoksa cünkü adamin gözü kararmis
Kendimize daha iyi bir board bulana kadar burda idare edlim,burda admin ,mod su bu yok ,
Burda hepimiz birimiz,birimiz hepimiz icin var
Düsündüm ki,biz kendi capimizda bir aile olduk bunun adi ,beceriksizler olmus becerenler olmus farketmez önemli olan icinin dokusu,bu güzel dokuyu degil Board admini,Almanya basbakani bozamaz
Tamamen kapasin benim üyeligi,böyle adaletsiz yöneticilerin oldugu bir boardda yazmayi,gururuma yediremem
Yaziklar olsu sana Gs-World,yaziklar olsun 180 sayfalik emegimize,hatiramiza yaptigin saygisizliga,yaziklar olsun aldigin ahlara,Sana burdan bir kere daha yaziyorum ,eger o Banka-borsa-yatirim bölümünü kapamazsan adam degilsin,tükürdügünü yalama dedigini yap
ama bu platform da vatandaslarimi görmek güzel bi duygu............................
bi kac nick , beceriksizlerden tanidik geliyor zaten.
bu platformda herkesin düsüncesi ayri olsa da......(bana mesela basher lakabi takildi) borsadayiz.....
1. sizin tavsiyeleriniz?
2.long/Short?
3. hangi senedi ,ne zaman tavsiye edersiniz?
Ben mesela 11 de Q-celle girdim , 15,80 de satisa sundum
beklentim yine
Q-CELLS 12
thyssen 13
wirecard 4,30
Deutsche post 7
selamlar